Jarná ponukaNovinky v ponukeHyperpolarizované svetloliečivá sila tinktúr400 otázok a odpovedí o zdraví a chorobe

Motivácia pre Vás s príchodom jari

Pomalšie starnúť! Jarná ponuka 😊

S radosťou Vám oznamujem našu aktuálnu JARNÚ ponuku pre Vás, a to 10% zľavu na celý sortiment bylinných,
púčikových aj špeciálnych macerátov aj kúr, platnú od 1.3.-31.3.2024 pri nákupe nad 35 € zadaním kupónu na zľavu

 ZOBRAZIŤ CELÝ ČLÁNOK >> 

Novinky

  • SV21 Koloben - trávenie a vylučovanie

    Jedinečná bylinná zmes na podporu črevnej funkcie. Ibiš lekársky podporuje trávenie, pomáha udržiavať normálnu črevnú činnosť. Orech vlašský a ľan prispievajú k pravidelnej činnosti črevného traktu. Fenikel pomáha udržiavať normálnu funkciu tráviacej sústavy, spolu s kukuricou podporuje trávenie a vylučovanie. Neoddeliteľnou súčasťou receptúry sú púčiky brusnice a duba.

    8,30 € s DPH 6,92 € bez DPH

    Detail
  • SV22 Artyčok - redukcia hmotnosti a detoxikácia

    Artičoka (artičok) patrí k najlepším prostriedkom zlepšujúcim činnosť pečene a žlčníka. Zvyšuje tvorbu žlče a podporuje detoxikačnú činnosť pečene a vylučovanie škodlivín močom. Znižuje hladinu krvného cukru a je dobrým pomocníkom pri diabete. Pre svoje protialergické pôsobenie sa používa pri problémoch s ekzémom. Celkovo zlepšuje trávenie a pomáha pri redukcii hmotnosti. Je dokázané aj zlepšenie pri problémoch astmy a reumatizmu.

    8,30 € s DPH 6,92 € bez DPH

    Detail
  • O8 Sprchový olej

    Hydratácia a regenerácia pokožky

    11,20 € s DPH 9,33 € bez DPH

    Detail

Gemmoterapia je liečba choroby pomocou tinktúr

Gemmoterapia je liečba choroby pomocou tinktúr - výťažkov z pukov rastlín a výťažkov z bylín. Do pukov (latinsky gemmon) ako svojej zárodočnej časti ukladá rastlina to najcennejšie, čo jej umožňuje prežiť a zaistiť si budúcnosť. Extrakty z pukov preto obsahujú mimoriadne hodnotné látky, ktoré sa v inej časti rastliny nevyskytujú. Sú to rôzne hormóny, enzýmy, minerály, stopové prvky, vitamíny a ďalšie látky, ktorých má ľudské telo skoro vždy nedostatok. Tieto výnimočne hodnotné výťažky pomáhajú pri liečbe choroby a pomáhajú znovu nadobudnúť zdravie.

Účinnosť gemmoterapie na liečenie chorôb

Výťažky z pukov a z bylín majú široké spektrum účinnosti: zvyšujú obranyschopnosť (imunitu) organizmu, zlepšujú funkciu centrálnej nervovej sústavy, celkovo posilňujú a omladzujú organizmus, pôsobia liečivo na konkrétne ochorenia: obezita a diéta, herpes, bolesti, tlak krvi, tehotenstvo, rakovina, poruchy a zápaly maternice, ochorenia srdca, chrbtice, pečene, choroby pľúc, štítnej žľazy, infekčné choroby, a tiež pôsobia preventívne.

Liečba choroby pomocou výťažkov z pukov a bylín

Liečba pomocou výťažkov z pukov a bylín je mimoriadne šetrná a účinná, nepoškodzuje ľudský organizmus, nemá vedľajšie nežiaduce účinky a nezanecháva v tele žiadny „odpad“. Je úspešná nielen pri liečení konkrétnych chorôb, ale je tiež vhodná ako preventívny prostriedok pre zdravého človeka.

Výsledky gemmoterapie pri liečbe chorôb

Gemmoterapia prináša pozoruhodné výsledky i pri ťažko liečiteľných chorobách ako borelióza, rôznych krvných a nervových ochoreniach.

Najsledovanejšie videá na stránke

 

Ďalšie sekcie v časti Gemmoterapia: